Velkommen i klubben-kampagne

I de senere år har mange danskere I stigende grad fået øjnene op for de små "mikro-eventyr" på vandet, som hverdagen herhjemme gemmer på.

Denne fantastiske udvikling ønsker vi i SejlSikkert at understøtte med en ny kampagne, som vi kalder "Velkommen i Klubben". Kampagnen har til formål at engagere de mange nye på vandet i de lokale sejl-, kajak-, fiske- og surfklubber osv. Vi er nemlig overbevist om, at det sociale og faglige fællesskab i klubberne kan være med til at fastholde interessen fra de mange nye på vandet, og samtidig give dem nogle gode sikkerhedsvaner fra starten.
Vi ønsker derfor også med kampagnen at gøre sikkerhed til en endnu mere naturlig del af klubkulturen, hvor medlemmerne tager aktivt ansvar for hinanden - både for de nye på vandet og de erfarne søulke.

VELKOMMEN I KLUBBEN

Bestil materialer

Her kan du bestille alle SejlSikkerts materialer til dig selv, din klub, din havn eller til undervisningslokalet.
Alle materialer er gratis. Du betaler kun for forsendelsen.
Såfremt du ønsker at bestille et større antal materialer end muligt i webshoppen, bedes du kontakte Søsportens Sikkerhedsråd på info@soesport.dk

Kampagnen online

Om du er til sejlbåd, fiskejolle, SUP-board, kajak eller noget helt sjette, så er der altid plads i klubben blandt alle os der sejler sikkert!
Dette er budskabet på vores digitale del af kampagnen, som du måske allerede er faldet over på nettet. 
Del gerne budskabet, hvor end du færdes i den digitale verden. På den måde hjælper vi hinanden med at få en god tur på vandet, og komme sikkert hjem igen. Se mere på vores Facebook side her