SejlSikkert indsatsen

De fleste ulykker til søs sker ofte på grund af småfejl - og overraskende ofte i godt vejr.
SejlSikkert-indsatsen har som erklæret mål at øge sikkerheden til søs.

Bestil gratis materialer

Bestil materialer til dig selv, din havn eller klub og til din undervisning i vores webshop her. Alle materialer er gratis - du betaler kun for forsendelsen.

Book et SejlSikkert-foredrag

Vi har uddannet 30 SejlSikkert-instruktører, som gerne kommer ud til din klub eller havn og holder gratis foredrag og demonstrationer om sikkerhed. 
Kontakt sekretariatet på info@soesport.dk og hør nærmere.

Download vores gratis apps

Få hjælp til effektiv nødkommunikation, farvandsudsiger, vind og vejr med vores to populære apps SejlSikkert Alarm og SejlSikkert app'en.

 

Velkommen i klubben - kampagne

Kampagnen har til formål at engagere de mange nye på vandet i de lokale sejl-, kajak-, fiske- og surfklubber osv. Vi er nemlig overbevist om, at det sociale og faglige fællesskab i klubberne kan være med til at fastholde interessen fra de mange nye på vandet, og samtidig give dem nogle gode sikkerhedsvaner fra starten.

Fritidsfisker - husk sikkerheden til søs

Kun 19% af jollefiskere bruger vest. Det kan være fatalt, hvis man fisker alene og jollen kæntrer. Derfor ønsker vi at fokusere på sikkerheden blandt jollefiskere, så alle der sejler ud, også kommer sikkert hjem igen.

Om SejlSikkert

Sammen med et netværk af 350 frivillige SejlSikkert-ambassadører, 30 uddannede instruktører og 61 butiksambassadører​ på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd, TrygFonden og Orient's Fond øge sikkerhedskulturen blandt alle os, der nyder fritiden til søs. Læs mere om SejlSikkert her.