SejlSikkert indsatsen

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. SejlSikkert-indsatsen skal gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs.

Download vores apps

Få hjælp til effektiv nødkommunikation og vejrmeldinger med vores to populære apps SejlSikkert Alarm og SejlSikkert app'en.

 

Bestil gratis materialer

Bestil gratis materialer til dig selv, din havn eller klub og til din undervisning.

Book et SejlSikkert-foredrag

Vi har uddannet 26 SejlSikkert-instruktører, som gerne kommer ud til din klub eller havn og holder gratis foredrag og demonstrationer om sikkerhed. 
Kontakt sekretariatet på info@soesport.dk og hør nærmere.

Sejlertesten

Tag vores berømte sejlertest, hvor du kan afprøve din viden om søvejsregler, afmærkninger, sikkerhed, vejr og meget andet.

Projekt Sikker Havn

Søsportens Sikkerhedsråd samarbejder med Forening for Lystbådehavne i Danmark (FLID) om at skabe bedre sikkerhed i de danske lystbådehavne. I det aktuelle projekt kan havnene får besøg af en Sikkert Havn vejleder, som er uddannet i at foretage en risikovurdering, og give vejledning i placering og brugen af sikkerhedsudstyr på havnen. Læs mere om projektet her.

Om SejlSikkert

Sammen med et netværk af 450 frivillige SejlSikkert-ambassadører, 26 uddannede instruktører og 61 butiksambassadører​ på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden øge sikkerhedskulturen blandt sejlere og fiskere. Læs mere om SejlSikkert her.