SejlSikkert indsatsen

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. SejlSikkert-indsatsen, som er et samarbejde mellem Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden skal gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs.

Om SejlSikkert

Sammen med et netværk af 450 frivillige SejlSikkert-ambassadører, 26 uddannede instruktører og 61 butiksambassadører​ på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden øge sikkerhedskulturen blandt sejlere og fiskere. Læs mere om SejlSikkert her.

De 5 sejlråd

De 5 sejlråd er udviklet af Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden til sejlere, fiskere, roere og alle andre, der dyrker fritidsaktiviteter på vandet.

Download vores apps

Få hjælp til effektiv nødkommunikation og vejrmeldinger med vores to populære apps SejlSikkert Alarm og SejlSikkert app'en.

 

Book et online SejlSikkert-foredrag

Nu er det muligt at booke en SejlSikkert-instruktør til at afholde et online foredrag.
I denne tid hvor det hele ellers er lidt gråt og trist, kan du og din klubvenner sidde hjemme i hver jeres stue og blive klogere på sikkerheden til søs.
Få en spændende og hyggelige temaaften, hvor I sammen bliver klædt på til endnu en sikker sæson på vandet.
Kontakt sekretariatet på info@soesport.dk og hør nærmere. Vi står klar til at hjælpe!

Projekt Sikker Havn

Søsportens Sikkerhedsråd samarbejder med Forening for Lystbådehavne i Danmark (FLID) om at skabe bedre sikkerhed i de danske lystbådehavne. I det aktuelle projekt kan havnene får besøg af en Sikkert Havn vejleder, som er uddannet i at foretage en risikovurdering, og give vejledning i placering og brugen af sikkerhedsudstyr på havnen. Læs mere om projektet her.