SejlSikkert indsatsen

De fleste ulykker til søs sker ofte på grund af småfejl - og overraskende ofte i godt vejr.
SejlSikkert-indsatsen har som erklæret mål at øge sikkerheden til søs.

Kampagnen #voresvest

Kampagnen har til formål at sætte særligt fokus på de mange selvorganiserede vandsportsudøvere, der tager på vandet langt de 8.593 km. kystlinje vi har i Danmark.

Download vores gratis apps

Få hjælp til effektiv nødkommunikation, farvandsudsiger, vind og vejr med vores to populære apps SejlSikkert Alarm og SejlSikkert app'en.

 

Bestil gratis materialer

Bestil materialer til dig selv, din havn eller klub og til din undervisning i vores webshop her. Alle materialer er gratis - du betaler kun for forsendelsen.

Book et SejlSikkert-foredrag

Vi har uddannet 30 SejlSikkert-instruktører, som gerne kommer ud til din klub eller havn og holder gratis foredrag og demonstrationer om sikkerhed. 
Kontakt sekretariatet på info@soesport.dk og hør nærmere.

Kystlivredningen

Igennem kystlivredningstjenesten arbejder TrygFonden for at forebygge drukneulykker og øge bade- og vandsikkerheden på danske strande og havnebade. 

Du kan selv prøve kræfter med at lære livredning i forskellige svømmehaller landet over. Find en svømmehal med livreddertårn nær dig her

Om SejlSikkert

Sammen med et netværk af 210 frivillige SejlSikkert-ambassadører, 30 uddannede instruktører og 61 butiksambassadører​ på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd, TrygFonden og Orient's Fond øge sikkerhedskulturen blandt alle os, der nyder fritiden til søs. Læs mere om SejlSikkert her.