SejlSikkert indsatsen

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. SejlSikkert-indsatsen skal gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs.

Velkommen i klubben - kampagne

Kampagnen har til formål at engagere de mange nye på vandet i de lokale sejl-, kajak-, fiske- og surfklubber osv. Vi er nemlig overbevist om, at det sociale og faglige fællesskab i klubberne kan være med til at fastholde interessen fra de mange nye på vandet, og samtidig give dem nogle gode sikkerhedsvaner fra starten.

Fritidsfisker, SejlSikkert har brug for din hjælp

Alt for mange fritidsfiskere drukner. Den problemstilling ønsker SejlSikkert over de kommende år at skærpe fokus omkring, så alle der sejler ud, også kommer sikkert hjem igen.

Download vores apps

Få hjælp til effektiv nødkommunikation og vejrmeldinger med vores to populære apps SejlSikkert Alarm og SejlSikkert app'en.

 

Bestil gratis materialer

Bestil materialer til dig selv, din havn eller klub og til din undervisning i vores webshop her. Alle materialer er gratis - du betaler kun for forsendelsen.

Book et SejlSikkert-foredrag

Vi har uddannet 31 SejlSikkert-instruktører, som gerne kommer ud til din klub eller havn og holder gratis foredrag og demonstrationer om sikkerhed. 
Kontakt sekretariatet på info@soesport.dk og hør nærmere.

Om SejlSikkert

Sammen med et netværk af 450 frivillige SejlSikkert-ambassadører, 26 uddannede instruktører og 61 butiksambassadører​ på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden øge sikkerhedskulturen blandt sejlere og fiskere. Læs mere om SejlSikkert her.